Ezt a receptet már rengeteg szakácskönyvben és több gasztroblogon is olvastam. Mivel Belgiumban tényleg nagyon olcsó a Boursin (már az otthonihoz képest), ezért állandóan esszük...még egy darabig. Az én kedvencem a fügés - minden, ami fügés egyébként a kedvencem, sőt csak úgy magában meg tudok enni egy tálca fügét.
Tegnap kipróbáltam ezt a receptet, tulajdonképpen csak a boursin és csirkemell kombináció recept szerinti, a többit már magam tettem hozzá.
Egy egész csirkemellet - mint általában - 6 vékony szeletre vágtam. Ehhez az ételhez még ki is klopfoltam őket. Jó vastagon megkentem borsos boursinnel, feltekertem és összetűztem fogpiszkálóval, sóztam, borsoztam és egy kis olivaolajon aranybarnára sütöttem majd sherryt löttyintettem alá, mellé tettem az apróra vágott édesköményt, átforgattam és egy pohár húslevessel öntöttem fel. Alacsony hőfokon 15 percig rotyogtattam. Általában a húsokat mi salátával esszük, de lehet hozzá krumplipürét is tálalni. Isteni lett!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése