Hozzávalók:
225 gramm étcsokoládé
225 gramm étcsokoládé
175 gramm cukor
35 gramm liszt
30 gramm vaj
2 tojás
50 gramm durvára tört mogyoró
100 gramm csokiscsipsz
1 csipet só
1 tk sütőpor
Elkészítés:
A csokoládét és a vajat a mikróban megolvasztom. A tojásokat a cukorral fehéredésig keverem, majd hozzáadom a kihűlt csokis vajat.
A lisztet, a mogyorót, a csokoládét, a sót és a sütőport jól összekeverem, majd beledolgozom a tojásos keverékbe.
Egy sütőpapírral bélelt tepsire egymástól legalább 5 cm-re kis golyókat helyezek el, majd 175 okon sütöm 4-5 percig. Figyelem! 5-perc után még úgy tűnik, hogy puha de amint lehűl megkeményedik. Nekem két tepsi lett belőle. Akkor jó, ha kívül ropog, belül viszont finom puha.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése