Bevallom nincs gesztenyepüré kinyomóm, pedig hoztam otthonról legalább 10 egység gesztenyepürét és eddig a fagyasztóban várták, mikor vetjük rá magunkat. Nos, itt az idő. Nyomó híján, némi keserűcsokoládéval és tört mandulával finom krémmé kevertem a pürét.
Hozzávalók:
50 gramm étcsokoládé (min. 70 százalékos)
250 gramm gesztenyepüré
100 gramm vaj
25 gramm durvára tört mandula
Az étcsokoládét a vajjal együtt felolvasztom, majd a gesztenyepürével kikeverem. A ropogós hatás kedvéért belekeverem a darált mandulát. Fogyasztás előtt legalább 2 órát a hűtőben kell tartani, így valamennyire visszakeményedik! Tejszínhabbal tálalom!
1 megjegyzés:
Eszter,
Hat ez tok jo!!!
Es szuperek a fotok is. Namajd probalgatom a recepteket...
Bori
Megjegyzés küldése